Gratis Google Shopping Ads zijn nu gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk.
GEPOST OP 16/10/2020
Geplaatst in Search Marketing Nieuws
Eerder in het jaar schudde Google hun winkelaanbod door elkaar. Ze kondigden aan dat ze als gevolg van de pandemie gratis aanbiedingen zouden doen aan alle handelaren in de VS:

“Met de fysieke winkels gesloten, is de digitale handel een levenslijn geworden voor winkeliers. En omdat consumenten steeds vaker online winkelen, zijn ze niet alleen op zoek naar essentiële zaken, maar ook naar zaken als speelgoed, kleding en huisraad. Hoewel dit een kans biedt voor bedrijven die het moeilijk hebben om opnieuw contact te leggen met de consument, kunnen velen het zich niet veroorloven om dit op grote schaal te doen. In het licht van deze uitdagingen zijn we bezig met onze plannen om het voor winkeliers gratis te maken om op Google te verkopen”.

Dit gebeurde medio april, en ze verklaarden dat de plannen om dit wereldwijd uit te rollen tegen het einde van het jaar.

Gratis Google Shopping Ads

Gratis Google Shopping Ads voor het Verenigd Koninkrijk
Nu de lijsten zijn aangekomen in het Verenigd Koninkrijk (evenals Europa, Azië en Latijns-Amerika), wat betekent dat alle detailhandelaren kunnen beginnen te profiteren van de nieuwe functie.

U kunt deze potentiële shoppers nu gratis bereiken in het tabblad Shopping, zodat u met meer klanten in contact kunt komen.

Bovendien hebben interne A/B-tests van Google aangetoond dat het aantal kliks via de nieuwe lay-out met meer dan 50% is toegenomen, waarbij kleine tot middelgrote winkeliers de meeste stijgingen zien. Het is een no-brainer om mee te doen!

Hoe zet je gratis Google Shopping Ads op?
Om aan de slag te gaan, moet je deelnemen aan oppervlakken in Google. Volg de onderstaande 4-stappengids om aan de slag te gaan.

Voeg uw product feeds toe aan Google Merchant Center. Als u al een Google Merchant Center-feed hebt ingesteld, kan het zijn dat u al gekozen bent zodat uw producten al in aanmerking komen om te tonen.
Kies voor “Surfaces in Google” – ofwel wanneer u zich aanmeldt, ofwel door naar Groei > Beheerprogramma’s te gaan.
Gratis Google Shopping Ads – winkelcentrum opt-in
Controleer uw voer om er zeker van te zijn dat uw producten in aanmerking komen om te worden getoond, of als er problemen zijn die moeten worden opgelost.
Controleer uw prestaties – er zijn nieuwe tabbladen toegevoegd aan het “Performance dashboard” in Merchant Center om onbetaalde kliks te zien.
Gratis Google Shopping Ads – Merchant Center Rapportage
Gratis vermeldingen vs. betaalde vermeldingen
Vergeet niet, de gratis productlijsten kunnen wat verkeer veroorzaken, maar er is veel minder controle in vergelijking met betaalde advertenties. En de betaalde advertenties verschijnen nog steeds boven de gratis advertenties.

Betaalde advertenties bieden tools en controles om de prestaties te optimaliseren, zoals het bieden in de richting van het voldoen aan zakelijke doelstellingen, zoals de verkoop van meer producten met hoge marges. Dus om de beste prestaties te krijgen, is een gratis en betaalde aanpak het beste.

Als u hulp nodig heeft bij het winkelen en PPC, neem dan contact met ons op.

Neem contact op met
Wij bieden bekroonde digitale diensten aan die u helpen om meer klanten online te krijgen. Neem contact op voor een gratis consultatie.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Categorieën seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo
Algoritme updates
Google Advertenties
Onze klanten en sectoren
Erkenning
Zoek Marketing Nieuws
SEO-gidsen
SEO Works Nieuws
Prev. Post
Alle Blogs
0800 292 2410
Maandag tot vrijdag:
8.30 UUR – 18.00 UUR

info@seoworks.co.uk
Ons deskundig SEO-team zal zo snel mogelijk reageren.

Vraag een gratis offerte aan
Laten we bespreken hoe we uw website online zichtbaar kunnen maken.

Prijs winnend agentschap

KRIJGEN IN DE TOEKOMST
0800 292 2410

Londen
Sheffield
Leeds

MEER DAN SEO
De SEO Works is veel meer dan een SEO bedrijf. We hebben een gepassioneerd team van online marketing experts die jaar in jaar uit bekroonde PPC diensten en Web Design leveren. We bieden volledig op maat gemaakte digitale marketingdiensten die zijn ontworpen om uw bedrijf meer klanten online te krijgen.

RECENTEN POSTEN
Winnaars van SEO Agency of the Year, en genomineerd voor NINE awards
Gratis Google Shopping Ads zijn nu gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk.
De volledige gids voor SEO-zoekopdrachten
Hoe de Tijgerkoning Zwarte Hoed SEO Praktijken gebruikte
VERTROUWEN SEO WERKT
We zijn trots op onze reputatie als een toonaangevend UK SEO Agency, verdiend door hoogwaardige campagnes en het opbouwen van sterke relaties met onze klanten. Wij zijn de voorkeursleverancier voor SEO-diensten van toonaangevende bedrijven in de publieke en private sector. Bekijk onze Case Studies voor meer informatie.