Google My Business Promoot Bericht Dit Bedrijf
GEPOST OP 09/01/2019
Geplaatst in Search Marketing Nieuws
Google benadrukt ‘Message this Business’ in een nieuwe lokale zoektest.
Terwijl Google in juli 2017 de ‘messaging’-functie binnen Google my Business lanceerde, is het recentelijk duidelijk geworden dat Google nieuwe manieren zoekt en test om deze functie verder te promoten bij zoekers. Tot nu toe lijkt het erop dat ze dit willen doen door de ‘message’-knop te vergroten.

Dus… Hoe ziet deze nieuwe ‘Bericht’-knop eruit?
Voor degenen die in de ‘test’ zitten en dus in staat zijn om deze nieuwe en verbeterde ‘boodschap’ knop te zien, ziet het er misschien zo uit, zoals gepost door Search Engine Land columnist, Joy Hawkins.

Google Mijn Zakelijke bericht knop

Wat als mijn Google My Business-berichtenknop er niet zo uitziet?
Als u niet in de ‘test’ zit en moeite hebt om te onthouden hoe de oorspronkelijke ‘bericht’-knop er uit ziet, bevindt deze zich als een pictogram naast de oproep, de routebeschrijving, het bezoek aan de website etc. en andere call-to-action. Zie hieronder een voorbeeld.

Google mijn zakelijk bericht knop seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo

Waarom doet de nadruk op een nieuwe ‘Bericht’-knop er toe?
Als deze grotere, meer benadrukte ‘boodschap’-knop volledig wordt uitgerold door Google, binnen het lokale panel en door een aanzienlijk aantal bedrijven wordt gebruikt, mogen klanten verwachten dat uw bedrijf er ook gebruik van maakt. Het onderhouden en beheren van berichten binnen Google my Business wordt steeds eenvoudiger. Het kan nu bijvoorbeeld via de nieuwe Google My Business app.

Een nieuwe nadruk op ‘message’ deze business, zal ongetwijfeld leiden tot een toename van het gebruik van deze functie door de gebruiker – alles wat Google doet is immers voor de gebruiker. Het bijhouden van uw berichten (en eventuele opname in berichten na de uitrol) kan een geweldige manier zijn om de organische business te maximaliseren en meer klanten online te krijgen!

Lees meer over de SEO industrie met onze Search Marketing Nieuws artikelen.