UK Digital Ad Spend stijgt naar £11.55bn
GEPOST OP 08/01/2019
Geplaatst in Search Marketing Nieuws
Uit cijfers van de IAB blijkt dat de totale uitgaven voor digitale reclame in het Verenigd Koninkrijk in 2017 11,55 miljard pond bedroegen. Dit betekent een groei van 14,3% op jaarbasis ten opzichte van 2016.

Bijna alle groei is afkomstig van smartphones, want voor het eerst hebben smartphones computers overspoeld voor de hoeveelheid tijd die op het internet wordt doorgebracht. Samen met deze trend groeide de smartphone-reclame met 37,4% en was deze goed voor 45% van alle digitale advertentie-uitgaven.

Kredietbron: IAB Volledig jaar 2017 Resultaten van digitale advertentie-uitgaven
Het snelst groeiende reclameformaat was de video-reclame op smartphones, die met 69% toenam tot £1.17bn. Dit werd op de voet gevolgd door social media reclame die groeide met 38% tot £2.39bn.

Toch blijft search advertising de totale uitgaven domineren, goed voor £5.82bn of iets meer dan 50% van de totale advertentie-uitgaven in het Verenigd Koninkrijk in 2017.

De trend naar digitale reclame versus traditionele reclame zet zich voort. Een rapport van eMarketer voorspelde dat in 2018 marketeers in het Verenigd Koninkrijk naar verwachting meer dan het dubbele zullen uitgeven aan digitale kanalen dan aan TV, of een ander traditioneel medium. Dit betekent dat de totale digitale advertentie-uitgaven voor 2018 63,6% van de totale uitgaven aan mediareclame zullen bedragen. Zij voorspellen ook dat de digitale advertentie-uitgaven in 2019 met 9,9% zullen stijgen.

Kredietbron: eMarketer
Het is duidelijk dat de trend slechts in één richting gaat, wat betekent dat er een robuuste digitale marketingstrategie moet komen voor bedrijven die willen slagen. Het is onze missie om onze klanten online te helpen groeien en we maken gebruik van alle bovengenoemde reclamekanalen om dit te bereiken. Als u hulp nodig heeft met uw digitale marketingstrategie, neem dan contact met ons op.

Neem contact op met
Wij bieden bekroonde digitale diensten aan die u helpen om meer klanten online te krijgen. Neem contact op voor een gratis consult.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Categorieën
Algoritme updates
Google Advertenties
Onze klanten en sectoren
Erkenning
Zoek Marketing Nieuws
SEO-gidsen
SEO Works Nieuws
Prev. Post

 

seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo seo